Жълтият код за жеги в Пловдив провокира екипа на Plovdiv24.bg

...
</TD
>Жълтият код за жеги в Пловдив провокира екипа на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Искате да избягате от жегите? Ето къде да отидем на плаж в Пловдив?

Жълтият код за жеги в Пловдив предизвика екипа на Plovdiv24.bg да намери  басейни в града и към него, където можем да се разхладим в идните горещи дни.

Част от жителите и гостите на града не могат да стигнат до морето и откритите басейни са едно бързо бягство от напрегнатото всекидневие.

Първи в листата е  Аквапарк " Акваленд “  – Водният парк има 17 пързалки и 7 басейна. Подходящ е за цялото семейство. В парка има обособени кътове за бързо хранене. Една от най-екстремните пързалки в света се намира там - KING KOBRA. Височината от която се спускате е 19 метра, а оптималната скорост с която се изстрелвате към хищната кобра е над 70 км/ч.

Това ще бъде последната година преди преместването на парка при острова на Адата. Екипът на Plovdiv24.bg .

Цените  за гости, по-високи от 110 см. – 35 лева Промо цена от понеделник до петък при вход от 9:30 до 10 часа – 25 лева, а за гости под 110 см – гратис.

В дните понеделник до петък са налични зони с безвъзмездни шезлонги.

Аква Парк " Санкт Петербург “  – Добре познатият плаж на на хотел Санкт Петербург. Пет плувни басейна с водни каскади, водопади и шадравани ви чакат. Последните две години през съботните дни се вършат пяна празненства с DJ шоу.

Входът за възрастни е 12 лева.При влизане след 10:00 часа става 15 лева.

За деца до 3 година: гратис, а за деца до 10 година: 10 лева. В почивните дни от 3 – 10 година – 14 лева.; над 10 година – 20 лева

Следващото ни предложение е басейн " Колибри “ намиращ се на Околовръстния път на 2км. от кв. " Коматево ". Обстановката е друга от множеството места. Бамбуковите чадъри и зелените палми те придвижват даже за малко на морето.

Входът през делнични дни – 20 лева,а уикенд – 30 лева

Друго предложение е басейна на хотел " Рачич " при започване на село Войводиново.

Плажът там е спокоен, подобаващ за деца, само че и за възрастни. Близост до водата има ресторант с вкусна храна. Цената на входа през седмицата е 15 лв., а през уикенда е 18 лв.. В цената са включени чадъра и шезлонга.

Последното предложение от нас е Аквапарк " Витус " намиращ се на Горниводенско шосе. Плажът е на няколко равнища и има 5 разнообразни басейна за всички възрасти.

Цената за възрастни през седмицата е 9 лв., а през уикенда 15 лв.. За децата до 140 см - 5 лв. през седмицата и 7 лв. през почивните дни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР