Изключително опасна тенденция се наблюдава по пешеходните пътеки в града,

...
</TD
>Изключително опасна тенденция се наблюдава по пешеходните пътеки в града,
Коментари Харесай

Опасна тенденция се наблюдава сред пловдивчани

Изключително рискова наклонност се следи по пешеходните пътеки в града, видя Plovdiv24.bg .  Пресичането на алено от страна на пешеходците е неразрешено. По закон, то се и санкционира със съответния акт и финансова наказания, в случай че обаче това стане пред очите на пътен служител на реда и той реши да си свърши работата. Такива чиновници обаче няма, или най-малко не и на всяко кръстовище. За сметка на това всеки ден виждаме безстрашни пешеходци, които  пресичат по допустимо най-погрешния метод.

Още в детската градина децата стартират да се учат, че на алено не се пресича, това се повтаря и в първите класове в учебно заведение. Има случаи обаче, пешеходците, като видят, че няма коли било то и на основни булеварди пресичат на алено, пресичат диагонално, пред коли, зад колите, пресичат на всички места.

За страдание няма и кой да глоби. Пътните служители на реда едвам се оправят с водачите, които не съблюдават закона, като ли да гледат кой, по какъв начин и къде пресича.

Фактът, че хората не се опасяват за живота си, фактът, че не се опасяват от наказания, е повече от стеснителен, само че дано не забравяме, че по този метод възпитаваме бъдещото потомство, което гледа, че няма проблем разпоредбите да се нарушават. Факт е, че един да тръгне неправилно незабавно още няколко индивида го последват. Млади, остарели даже с деца на ръце пресичат погрешно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР