Изключителен интерес предизвика дискусията Демографската криза – причини и решения“

...
</TD
>Изключителен интерес предизвика дискусията Демографската криза – причини и решения“
Коментари Харесай

Сериозно предупреждение дойде от Пловдив: Тежко на онези, които не знаят от кой пол са

Изключителен интерес провокира полемиката " Демографската рецесия – аргументи и решения “ с Кузман Илиев в Пловдив. Гост-лектори бяха проф. Надя Миронова, учител по " Управление “ и " Бизнес връзки “ и Кезим Медев, бизнесмен.

Професор Миронова стартира лекцията си с това, че по публични данни за последните 10 години българите сме намалели с 11.5%.

" Тази наклонност се задълбочава и тук би трябвало да си зададем въпроса след какъв брой десетилетия ще останем под милион. Това се отразява на стопанската система ни и на пазара на труда. Трябва да знаем, че като вероятност и като капацитет доста съществено изоставаме “.

Според нея обезлюдяването на селата също е сериозен проблем, тъй като " след 30 години няма да имаме родно произвеждане “.

" Едно от главните неща, които ни липсва като общество, е общата посока. България е най-бързо изчезващата нация в света и мен ме боли от това. Тук би трябвало да приказваме за демографска злополука, а не за рецесия “, с тези думи се обърна към присъстващите Кезим Медев.

Председателят на " България може “ съобщи на множеството, че би трябвало да мислим положително и да гледаме напред.

" Вероюто на всички нас би трябвало да бъде, че България ще се усъвършенства. Трябва да сме наясно, че единствено тогава страната ни ще просперира “.

Тези негови думи провокираха бурни овации в залата и накараха част от младежите да се изправят и да заявят с гордо вдигната глава, че новото потомство може и ще се бори за Родината си.

Това е поредна от серията срещи със съидейници на екипа на “България може " в разнообразни градове на страната.

Председателят на " България може “ Кузман Илиев съобщи на множеството, че би трябвало да мислим положително и да гледаме напред.

" Веруюто на всички нас би трябвало да бъде, че България ще се усъвършенства. Трябва да сме наясно, че единствено тогава страната ни ще просперира. В България съумяват да ни втълпят, че сме " втора употреба " хора откакто падна Берлинската стена. Някакви " хубавци " от Западна Европа ни споделят, че сме " полухора ". Това през днешния ден се вижда доста ясно. Сблъсъкът сред Западът и Изтокът, не е конфликт сред Байдън и Путин.

Това е конфликт сред едни арогантни хора, които не зачитат никакви християнски полезности - да пазиш фамилията си и рода си. Те ги убиха. За тях няма нищо скъпо... Много е тежко ситуацията на тези, които не знаят от кой пол са. Когато имаха малко повече икономическа независимост, те ни споделиха, че сме " полухора ".... На Изток не сме " полухора ". Китай им го сподели стопански. Нашите европейски сътрудници накараха Русия и Китай да се обединят. Те помогнаха да се образува БРИКС  ", сподели Кузман Илиев.

Според него нашият политически хайлайф живее с цел да отиде на работата и едни западняци да го потупат по рамото. " Цялата концепция на мултукултурата е да ни разделя. Либералите желаят това и насаждат боязън. Заради този боязън хората не желаят да отглеждат деца. Тях ги е боязън, че децата им ще заминат в чужбина. Това е най-тъжното... България умира. До 25 години учените споделят, че на 2/3 от територията ни няма да има българи. Без война или геноцид ние изчезваме ", изясни Илиев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР