Има поет ангажимент от страна на строителя да завърши етап

...
</TD
>Има поет ангажимент от страна на строителя да завърши етап
Коментари Харесай

Нов срок за завършване на Арена Бургас

Има стихотворец ангажимент от страна на строителя да приключи стадий от зала Арена Бургас до 2 месеца. " Идеята е да бъде изваден на втори стадий фитнесът, СПА и ресторантът, което няма да попречи за потреблението на самата зала. Има да се извърши план по преправка по време на строителството по отношение на противопожарни правила ", това разгласи в Бургас служебният министър на районното развиване и благоустройството арх., съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

  " Това безвремие от съвсем години и половина, в което нищо не се правеше по залата, са изгубено време за Бургас и националния спорт. Още в миналогодишния бюджет бяхме планували да финансираме европейски и международни събития, които изтървахме като град - хазаин. С това загуби дребният и едрият бизнес. С тази поддръжка съм оптимист, че залата оптимално бързо ще влезе в употреба ", означи кметът на Бургас.  

" Тази зала е извънредно значима, тъй като тя е задоволително огромна и става за лека атлетика. Единствената зала в България, в която се организират надпревари на закрито по лека атлетика е зала Фестивална, която е доста остаряла. Бургас ще има едно неповторимо спортно оборудване ", добави Шишков.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР