Грубо нарушение на правилата за паркиране и поставените знаци на

...
</TD
>Грубо нарушение на правилата за паркиране и поставените знаци на
Коментари Харесай

Грубо погазване на знаците на централна зона в Пловдив

Грубо нарушаване на разпоредбите за паркиране и поставените знаци на улица “Патриарх Евтимий ", видя Plovdiv24.bg . Няколко водачи са паркирали комфортно лъскавите си джипове. За страдание това е честа панорама и на тази улица, на която е упоменато с няколко знака, че паркирането е неразрешено съвсем всекидневно има сходни коли, които си разрешават да стопират.

Само няколко метра вдясно пред спирката след Тунела на бул. “Цар Борис III Обединител " също има водачи, пуснали спешните светлини, които вземат решение, че спирката е мястото за престой и паркиране. И най-младият водач, взел листовките, знае, че това е неразрешено.

“Къде е полицията, къде е общинска защита, с цел да глоби извършители? ", питат пловдивчани, само че въпросите остават без отговор. Остава единствено водачите на рейсове да са задоволително прецизни в маневрите за влизане и излизане от спирката, с цел да се придвижат безпроблемно. 

Проблемът е, че през този управнически мандат кметът Здравко Димитров трансформира Оперативна програма " Общинска защита " в пенсионерски клуб, вместо да обезпечи задоволително средства не единствено за заплати, само че и за застраховане на чиновници по метод, отговарящ на тази конструкция, която се грижи за спокойствието и сигурността на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР