Градът на изкуствата и културата, Пловдив, ще бъде домакин на

...
</TD
>Градът на изкуствата и културата, Пловдив, ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Започва един от най-колоритните и обичани базари в Пловдив

Градът на изкуствата и културата, Пловдив, ще бъде хазаин на огромно събитие, което сплотява български създатели и производители от разнообразни области. Есенен Базар " Капана ", проведен от " Капана Фест ", ще се организира от през днешния ден до 8 октомври и дава обещание незабравими преживявания за всички гости.

Събитието ще показа над 100 участника, които ще споделят разнообразни техники и стилове в региона на изкуството, модата и производството на висококачествени храни, питиета и козметика. Базарът  ще бъде платформа за нововъведения и нови трендове в грижата за тялото и модата.

Посетителите ще имат опцията да опитат обичайни български месни и млечни деликатеси, както и естествен мед, показани от майсторите на усета. За най-малките има особено квалифициран детски ъгъл с подбрани артикули за развиване и игра, които могат да бъдат закупени по време на събитието.

Музикалната стратегия на събитието ще обезпечи приятни и занимателни моменти за посетителите, а богатият избор на храна ще разнообрази усетите и ще направи Есенен Базар " Капана " незабравимо преживяване.

Организаторите напомнят, че това е единствено началото на серията събития, като идващото издание - Коледен Базар " Капана ", ще се организира от 15 до 26 декември 2023 година

Заповядайте да отпразнуваме есента и да се потопим в благосъстоянието на българската просвета и творчество. Очакваме ви на Есенен Базар " Капана‘‘ от 5 до 8 октомври пред часовника на Централна поща.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР