Готови сме за откриването! Новият Младежки международен център - Бургас

...
</TD
>Готови сме за откриването! Новият Младежки международен център - Бургас
Коментари Харесай

В Меден рудник сътвориха истинско бижу

Готови сме за откриването! Новият Младежки интернационален център - Бургас в “Меден рудник " ще ви хареса! Зрителна зала, мултифункционални пространства за събития и школи, зона за хранене и благоприятни условия за разнообразни интензивности и конгреси. Това написа в обществените мрежи кметът на Бургас, видя Burgas24.bg.

Младежкият интернационален център е с почти 1800 кв. метра повърхност. Той има един главен етаж с два спомагателни по-малки етажа с разнообразни зони и пространства. На първия етаж има огромна мултифункционална зала със сгъваеми трибуни за 180 седящи места и сцена с опция за делене на две по-малки зали с озвучителна и осветителна техника за осъществяване на представления, концерти, конференции, конгреси и кръгли маси.

Второто равнище на постройката е за смарт офиси и апаратна за осъществяване на мултимедийни онлайн и стрийминг конференции, а третото е планувано за отдих и краткотрайно настаняване на гостуващи екипи от други градове и страни. То ще съдържа общо 13 стаи с по 2 кревати и тераса, на която също ще се организират занимания навън.

Центърът предлага условия за осъществяване на интернационалните юношески обмени, неофициално обучение, районни визити, клубове по ползи, образования, стартъп пространства, а услугите ще бъдат налични за всички младежи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР