Голям скандал наблюдаваха зрителите на Лице в лице“ по БТВ

...
</TD
>Голям скандал наблюдаваха зрителите на Лице в лице“ по БТВ
Коментари Харесай

Голям скандал при Цветанка Ризова заради войната в Украйна и Митрофанова

Голям скандал следиха феновете на " Лице в лице “ по БТВ сред пловдивчанинът и издател и политик Манол Пейков от ДБ и Александър Симов от БСП по тематиката за войната в Украйна. Съвсем предстояща сред десния и левия политик имаше искри по отношение на войната в Украйна и по въпроса дали е редно посланикът на Русия Елеонора Митрофанова и беларуския ѝ сътрудник да участват на формалното разкриване на 48-то Народно събрание

" Дразнещо е централният въпрос пред един парламент е ще ли Митрофанова да пристигна на крайници и дали Зеленски ще.... Това освен е дребнотемие, само че и патология на мозъка. Някой питал ли е дали самата Митрофанова желае да отиде. Хората желаят България да не бъде забърквана в спор и да е на страната на мира “, акцентира представителят на Българска социалистическа партия. ", съобщи Симов

" В Украйна се води борба сред положителното и злото. Сесията на Организация на обединените нации гласоподава с голямо болшинство, че анексирането е нелегално и Русия неотложно би трябвало да си изтегли войските от украинска територия. Това са фундаментални въпроси. Въпросът е основен и за нас. България би трябвало да заеме мястото си измежду цивилизованите страни. Затова тябва да дадем оръжие на Украйна “, акцентира Пейков.

" Повечето български жители посрещнахме, подпомогнахме и се отнесохме човешки с бежанците от Украйна. Ако влагахме толкоз пристрастеност, колкото по въпроса с украинските бежанци, щяхме да сме Швейцария на Балканите, стартира Александър Симов.

" Плаши ме пристрастеността на доста хора, които считат, че войната би трябвало да продължи “, призна Симов. Тук Манол Пейков го прекъсна и сподели, че това го желае единствено Русия.

" Вие и вашите съидейници отидете в Украйна и помагайте там за изтласкването, за какво би трябвало да замесвате цяла България? ", попита Симов.

" Коя е България, вашата България на БСП, клетите 9%, в чужбина са 2? ", отвърна му Пейков

Вижте повече във видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР