Фонтанът с пеликаните е пресъхнал, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg. Водоскокът спря

...
</TD
>Фонтанът с пеликаните е пресъхнал, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg. Водоскокът спря
Коментари Харесай

Големи щети след спирането на тока по Главната

Фонтанът с пеликаните е пресушен, алармират читатели на Plovdiv24.bg . Водоскокът спря нощес след на Пловдив.  Електроснабдяването беше възобновено след към час. 

Спирането на тока е прекъснало електронната система, която задава програмата на водната атракция. Възможно е да токовият удар да е развалил апаратурата и по тази причина да не работи, допуска наш четец.

В разследване на токовия удар са нанесени огромни вреди върху захранващото табло, от което зависи работата на фонтана и на поливната система в Цар Симеоновата градина. Има доста изгорели детайли, които би трябвало да бъдат заменени с нови. Специализираният екип на общинско дружество " Градини и паркове " работи за по-бързото премахване на повредата, по този начин по-възможност още през днешния ден фонтанът да бъде пуснат, разясниха от предприятието.

Фонтанът с пеликаните беше след дълго разчистване и възстановяване. Служители на Оперативна програма " Градини и паркове “ инсталираха художественото осветяване, каменното корито бе почистено и към този момент се вижда истинският под от розов и черен гранит, а изчезналите детайли от самите пеликани бяха възобновени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР