Емили Тротинетката преди дни се похвали, че наскоро е влязла

...
</TD
>Емили Тротинетката преди дни се похвали, че наскоро е влязла
Коментари Харесай

Пак не осъдиха Тротинетката, Куката и Чеченеца

Емили Тротинетката преди дни се похвали, че неотдавна е влезнала в ролята на помощник-машинист в ръководството на трен. Днес обаче дружно с приятелите й Тошо Куката и Чеченеца не можаха да " подкарат влака " към привършване на правосъдния развой против тях, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че инфлуенсърите са обвинени за осъществяването на непристойни дейности и общественото оскърбление на Денислав в един от пловдивските молове.

Заседанието продължи едвам 10 минути. Причината за отлагането му за 16 юли бе неявяването на отбраната на Стоян Кюрпанов. Адвокат Петрова е показала пред съда болничен лист и молба за анулация на съвещанието. 

Кюрпанов към този момент не е част от групата на инфлуенсърите. Той е индивидът, убедил Денислав да взе участие във видеото. 

Дълго бе обсъждано коя да бъде идната дата. На едно от предложенията даже самата Емили се възпротиви, тъй като имала наложително тържество в чужбина.

Припомняме, че Емили, Тошо, Чеченеца настояват, че не са принуждавали Денислав да се снима във видеото, а той самичък ги е потърсил, с цел да придобие известност. 

Как ще завърши сагата следва да разберем през юли, когато би трябвало да бъдат разпитани още двама свидетели и съдът да вземе решение по проблема.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР