Един от най-добрите начини да избегнете туристческите капани на пътуванията

...
</TD
>Един от най-добрите начини да избегнете туристческите капани на пътуванията
Коментари Харесай

Чужденци: Пловдив е несправедливо пренебрегван, по-добре да отидете там, а не в София!

Един от най-хубавите способи да избегнете туристческите клопки на пътуванията е да четете книги или конгреси, където пътешествениците споделят препоръки, фотоси и опит и можете да намерите полемики за европейските градове, които могат да ви изненадат - прелестно или противоположното.

Например консуматори на Reddit показват, че Пловдив в България е незаслужено подценяван и, че е доста по-добре да отидете там, в сравнение с в София.

Дубровник също беше в листата на градовете, които изненадват неприятно, най към този момент поради тълпите и неналичието тук-там за излизане, както и Цюрих, поради недостъпните хора.

Форумците поучават да посетите Дубровник напролет, когато няма тълпи, цените са по-изгодни и времето е топло.

Потребителят на Reddit Лев Ковач от Австрия предлага Париж, Валенсия и Манчестър, само че не харесва Атина и Ливърпул.

" Можете да намерите в действителност доста забавни места в Атина, само че множеството са занемарени, а Ливърпул е сив и депресиращ за мен “, написа Лев.

Леонардо, различен консуматор на Reddit, предлага Виена, " най-чистият град, който в миналото е посещавал “, следван от Венеция, без значение от туристите, само че Закопане в Полша не се предлага на никого.

" Бях сюрпризиран от огромната китайска общественост в Милано, както и от най-стария китайски квартал в Европа, където ядях вкусна китайска храна ", написа нео-бурдор от Германия.

Други членове на форума споделят, че китайският квартал в Милано предлага страхотни места за хранене, като La Ravioleria SARP.

" Неапол прелестно ме изненада. Въпреки че е безреден и замърсен, а трафикът е призрачен сън, мисля, че е специфичен, той има доста " готина мрежа “ и специфична хубост. Отрицателна изненада беше Брюксел. Тъй като това е импровизирано столица на Европа, тъпо е, че някои елементи от града са подценявани и грозни “, споделя консуматор на Redit от Германия, който също похвали Варшава, където е живял една година като студент, предава " Блиц ". Той беше сюрпризиран от чистотата на улиците, както и забавния микс от история и съвременни характерности.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР