Две аварии са станали през почивните дни покрай реконструкцията на

...
</TD
>Две аварии са станали през почивните дни покрай реконструкцията на
Коментари Харесай

Остра миризма стресна пловдивчани, за капак и водата спря

Две повреди са станали през почивните дни около реконструкцията на ул. " Даме Груев " в регион " Южен ", разбра  Plovdiv24.bg.  При това и двете са съществени. Острата миризма на газ стресна някои от тях. В единия случай става въпрос за ударена тръба газ, а при втората - ВиК тръба. Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " поданици на квартала са разгласили фотоси и видеа с повредите. 

" Евала.... Кой прави плановете и не знае къде е газта? ", пита гражданин.

" Вече Кючук Париж е самостоятелен имаме находище на газ. ", майтапи се втори

" Мирише крепко ", оповестява трети 

" Някой би трябвало с кадастрални карти да се запознае преди да копа където свари и да види къде кво има с цел да няма изненади!!! "

" На Нова година, за всеки случай, не хвърляйте натам пиратки. "

" Ще взривят махалата тези. Два пъти пред нас избабаниха кабели на енергото, три пъти спукаха тръби на ВиК. "

Според информация от пожарната в Пловдив в събота сутринта е спукан газопровод, а сигналът за това е пристигнал към 9:13. Веднага е изпратен екип от огнеборци. Аварията е била отстранена оптимално бързо.

Втора повреда през уикенда също е предизвикала значително стеснение на хората в " Южен ". Мястото на спуканата ВиК тръба е малко преди учебно заведение " Братя Миладинови ", алармират живущи.

Те започнаха да се майтапят в мрежата, че мястото е като в Украйна:

" Излиза ли кефал там или е доста бистра водата???? "  

Пловдивчанка, от своя страна, реши да показа до какво води неналичието на вода и продължителният ремонт:

" Живея на прословутата ул. " Даме Груев ". Ремонт, разбирам и с доста неща пострадалите свикнахме в името на упования дълги години ремонт. НО, когато решиш да спреш водата и да създадеш стеснение на не малко семейства, без да предупредиш по тази причина е меко казано ГАВРА!!! Нямам никаква концепция кой дава отговор за всичко това и в случай че някой е осведомен, апелирам да показа! "

Припомняме, че съгласно последните обещания от Община Пловдив ремонтът на улица " Даме Груев " би трябвало да е подготвен до края на годината. И с просто око обаче се вижда, че това няма по какъв начин да стане и тази дата няма да бъде спазена.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР