Добре дошли. Тази среща е важна за града. Когато има

...
</TD
>Добре дошли. Тази среща е важна за града. Когато има
Коментари Харесай

Здравко Димитров за пробива на Водната палата: Ще търпим критика и ако не го направим

" Добре пристигнали. Тази среща е значима за града. Когато има отричане на всичко - не се реализира нищо. Забелязвам, че някои партийки нищо не одобряват, даже да е хубаво " - това съобщи кметът при започване на публичното разискване на плана за пробив при Водната палата. Събитието се организира в залата на Общински съвет - Пловдив при извънредно огромен интерес от жители, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Пловдивският кмет сподели още:

" Има възможност да загубим тези пари, които са дадени тъкмо за пробива. Получавам доста позвънявания от България с удивление – и от сътрудници, и от жители. Знаят за тъкмо кое кръстовище става въпрос, доста от тях са попадали там в запушване.

В София са си решили проблемите с кръстовища на две равнища. 

Чувам разнообразни позиции: единствено това ли би трябвало да се направи? Не, само че това е част от развиването на града.

Знаете, че задръстването води до замърсяване на въздуха. Моля да бъдем рационални, градивни и да бъдем по-отговорни за бъдещето на град Пловдив, за това, което следва след нас.

Личи си, някои целят напълно други неща, и те да застанат на други места, само че изборният развой е отворен, всеки да взе участие с програмата си, с визията си за Пловдив.

С отричане и опълчване нищо не се реализира. Губим ние като пловдивчани. Този град дали го заслужава това отношение?

Ще поносим рецензия и, в случай че не създадем. ".

Plovdiv24.bg излъчва онлайн разискването на плана.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР