Днес облачността ще е значителна, сутринта в отделни райони с

...
</TD
>Днес облачността ще е значителна, сутринта в отделни райони с
Коментари Харесай

Мъгливо утро в Пловдив

Днес облачността ще е забележителна, сутринта в обособени региони с мъгла. Такова е днешното утро в Пловдив. На места в Южна България ще има слаби превалявания от дъжд. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Северна България.

Там ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, а в останалите региони ще е слаб от югозапад. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 8°. Това заяви за " Фокус “ дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Мартин Славчев.

Над Черноморието преди обяд облачността краткотрайно ще се раздира, след обяд ще е по-често забележителна. Преди обяд вятърът ще е от запад, след обяд ще се ориентира от югозапад и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 8° и 12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Ще има валежи от сняг, на височина под 1300 метра - от дъжд. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за месеца и ще продължи да се намалява.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР