Децата от 3 гр. Калинки“ в ДГ Космонавт“ в район

...
</TD
>Децата от 3 гр. Калинки“ в ДГ Космонавт“ в район
Коментари Харесай

ДГ Космонавт с красиво тържество за 8 март

Децата от 3 гр. " Калинки “ в ДГ " Космонавт “ в регион " Северен “ показаха благо празненство за най-хубавия празник - 8 март. С доста ентусиазъм и обич те рецитираха стихотворенията: " Чуваш ли, мамо “, " Теменужка “, " Нашата баба “, " Подарък за мама “ и " Мамо “.

С наслада извършиха песните: " Кокетка “, " Пролет в гората “, " Братче и сестриче “ и " Миличка Бабо “.

Интересна хореография направиха момчетата, които казвайки " За всички грижи до момента, приеми от мен " Благодаря “, излязоха на спонтанната сцена с големи червени сърца, изписани с вълшебната думичка " Благодаря “.

С благодарност към своите майки и баби децата показаха танците: Танц за лалето и " Обич “. Момчета и девойки танцуваха по двойки с балони под формата на сърца.

" Поздравления за всички деца, които с гений и доста страсти ни демонстрираха какъв брой доста обичат своите майки и баби. Адмирации за дамите от педагогическия екип на ДГ " Космонавт “ и техния шеф Десислава Тотева за това, че възпитават малчуганите в почитание и обич към празника на Жената, Майката, Бабата “, сподели кметът на регион " Северен “, който бе посетител на тържеството. В края на събитието той получи специфичен подарък-табела на полезностите на група " Калинка “ в детското заведение. Подобен бе връчен и на шефа.

На мероприятието участва и секретарят на регион " Северен “ Стайко Танев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР