Денят на влюбените наближава и Драматичен театър Никола Вапцаров“ -

...
</TD
>Денят на влюбените наближава и Драматичен театър Никола Вапцаров“ -
Коментари Харесай

Код Любов в Драматичен театър Никола Вапцаров – Благоевград

Денят на влюбените наближава и Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ - Благоевград е подготвил специфична изненада за своите фенове – Спектакълът " Панаир на суетата “, който ще се играе на 14 февруари. Това оповестиха за " Фокус “ от културния институт.

До 14 февруари, в това число, благоевградската аудитория може да се възползва от промоцията ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА с промо код " ЛЮБОВ “. Всеки, който закупи четен брой места (до 10) получава 50 % отстъпка.

" Панаир на суетата “ е театър по едноименния типичен разказ на Уилям Мейкпийс Такъри, който наблюдава историята на Беки Шарп - младо момиче от оскъдно семейство, което се изкачва със зъби и нокти към висшето общество. Беки Шарп е всичко назад на сантименталните героини от великите любовни истории - тя е хитра, пресметлива, занимателна и самоуверена и не стопира пред нищо, с цел да реализира фантазиите си. Но заслужават ли си тези фантазии? И каква е цената за тяхното реализиране?

Съвременната театрална акомодация на режисьора Маргарита Мачева ни среща с една млада актьорска натрупа, която по извънредно занимателен и зрелищен метод споделя класическата история за суетата в свят, в който всички се стремят към това, което не си заслужава да притежаваш?

Проектът е осъществен с поддръжката на Община Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР