Дан Патрашку, технически директор на Amdaris, an Insight company, който

...
</TD
>Дан Патрашку, технически директор на Amdaris, an Insight company, който
Коментари Харесай

Голямо име на европейската индустрия идва в Пловдив 

Дан Патрашку, механически шеф на Amdaris, an Insight company, който стои зад известния YouTube канал Codewrinkles, ще посети България през април. По този мотив Amdaris провежда събитие в Пловдив, в което можете да се срещнете с него онлайн.

На 10 април Дан ще изнесе лекция на тематика “Cutting Software into Slices " в 18:30 в клуб Fargo, ул. " Гладстон " 1. Дискусията ще показа минусите на многослойната архитектура и прекосяването към vertical slice метода. Патрашку ще разиска в елементи преимуществата и евентуалните проблеми при използването му. Събитието е гратис, ще се организира на британски език и е уместно за опитни програмисти. Изисква се регистрация ТУК заради стеснен потенциал на мястото.

Amdaris провежда още няколко събития в София и Пловдив, с цел да даде опция на експерти от сектора да се срещнат и да вземат участие в забавни полемики с Дан. Софийският офис на компанията ще отвори порти на 9 април за презентация с него и техническия шеф Бюлент Караахмед, а студенти от Пловдивски и Софийски университет също ще се срещнат персонално с Патрашку. Гост-лекторът ще даде скъпи насоки на младите софтуерни гении какви качества да развиват, с цел да се трансфорат не просто в програмисти, а в звездни софтуерни инженери. Освен това ще опита да им съобщи от своя възторг и да ги въодушеви да преглеждат процеса по програмиране като изкуство, а не просто като работа.

Повече за лектора: Дан има дълготраен опит в програмирането, като над 8 години управлява планове за създаване на решения с разнообразни размери и архитектури: от общоприети монолитни до комлексни, основани на микроуслуги. Освен това посвещава голяма част от времето си в шерване на познания и опит: провеждал е над 200 образования за програмисти и развива извънредно известния YouTube канал CodeWrinkles.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР