Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да

...
</TD
> Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да
Коментари Харесай

Сигнал: Блъсната крава на Околовръстното, куче яде от вътрешностите й

Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да заяви за блъсната крава на Околовръстното на Пловдив. До животното имало и ударена кола.

" Натъкнах се извънредно грозна панорама тази заран. Пътувах по Околовръстното от " Пещерско " към " Пазарджишко шосе ". Малко преди моста, вдясно до самото шосе, е кравата. Вътрешностите на животното са на открито и едно куче към този момент яде от тях. Отдолу има краварник, евентуално е оттова, не зная ".

ОДБХ-Пловдив са осведомени и ще посетят мястото, оповестиха за медията ни от пресцентъра на БАБХ. Инспекторите ще се свържат с локалната власт. Съгласно Наредбата на Общински съвет - Пловдив за запазване на околната среда на територията на Община Пловдив, лицата, отглеждащи селскостопански животни и гълъби за персонални потребности, са длъжни да подхващат всички мерки за попречване неконтролирано овакантяване на границите на животновъдния обект от животните и свободното им придвижване по улиците на Община Пловдив.

Освен това стопаните са длъжни да обезпечат нужните условия за сигурността на придвижването и недопускане на замърсяване при напредване на животните по улици и пътища на територията на общината.

От полицията прецизираха, че сигналът за случая е получен към 18.20 часа нощес. Кравата е била блъсната от " Сеат ". На лидера е била оказана здравна помощ. Униформени са регулирали придвижването поради формираното голямо запушване вследствие на произшествието.

Остава въпросът за какво повече от 12 часа животното не е вдигнато и откарано в екарисаж? Ами в случай че и деца са станали очевидци на грозната панорама по какъв начин кучето си похапва от разпилените  скотски черва?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР