Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже

...
</TD
>Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже
Коментари Харесай

Езеро направи достъпа до блок в Пловдив почти невъзможен

Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише за проблем, с който той и неговите съседи се борят от много време.

" Пиша ви от четириетажния блок на бул. " Източен " 111. Тук се борим с проблем, който колкото и невероятно да звучи, съществува в 21-ви век. Също обявявам фотоси от дъжда в Пловдив, който падна през последните дни и беше всичко друго, само че не и пороен. Въпреки всичко бе изцяло задоволителен да сътвори това езеро, което виждате на фотосите. Достъпа до входа на блока е съвсем неосъществим, а с цел да влезеш, би трябвало да обиколиш блока и да влезеш от " сухата " страна. Въобще няма да разясня какво е за хората със специфични потребности - възрастни и майки с колички. 

Най-интересната част е, че на няколко метра от нас се подменят относително нови плочки с още по-нови. Дали е имало потребност, може да прецените сами. Предблоковото ни пространство обаче сигурно има потребност от ремонт. Подавани са многочислени сигнали до Район " Централен ", само че без резултат. Надявам се посредством вашата медия да се даде публичност на казуса ни. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР