Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg.Причината е поредно

...
</TD
> Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg.Причината е поредно
Коментари Харесай

Сигнал: Потим се като прасета!

Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. Причината е следващо прекъсване на водата, поради повреда в квартал " Тракия ".

В уеб страницата на ВИК Пловдив написа, че повредата би трябвало бъде отстранена до 17,00 часа през днешния ден. По тяхна информация излиза наяве, че това е аварирал водопровод при блок 96 в квартал " Тракия ".

Публикуваме сигнала без редакторска интервенция:

" За поредна година в ж.к.Тракия, в региона на учебно заведение " Димитър Матевски ", в най-горещите дни от годината има ВиК повреда. Това се повтаря всяко лято. На 38-градусовата горещина през днешния ден още веднъж сме без вода.

Явно мрежата на ВиК е толкоз остаряла, че още веднъж се е спукала тръба, както това става всяко лято от няколко години насам.

Отново се закърпва казуса и по този начин до идващия път. Очевидно би трябвало цялостна замяна. В 21 век живеем, а в Пловдив все едно сме в Африка ".

" За следващ път в " Тракия " на кръстовището на ул. " Съединение " и ул. " Генерал Кисяков " има зов повреда която към този момент половин ден ни мори заради неналичието на вода. На тази улица по няколко пъти в годината се отстраняват ВиК повреди. Досега да бяха сменили всички тръби с нови. Колко още повреди ще има? Потим се като свине в тия 38 градуса, а не можем да се изкъпем ", добави различен пловдивчанин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР