Читател на Plovdiv24.bg потърси медията ни, за да разкаже за

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg потърси медията ни, за да разкаже за
Коментари Харесай

Това не е храна, а гавра! Заведение за бързо хранене в Пловдив се подигра с клиентите си

Читател на Plovdiv24.bg потърси медията ни, с цел да опише за разочарованието, което е изпитал при доставката на храна, поръчана онлайн от известно заведение за бързо хранене в Пловдив. Читателят ни е останал освен пъклен отчаян, а и гладен. Съдейки по фотосите, които ни е изпратил, индивидът има цялостното право да е неудовлетворен. Надяваме се с публикуването на сходни сигнали да накара притежателите на сходни заведения да се замислят и да подхващат ограничения за повишение на качеството на предлаганата храна. Ето какво споделя читателят ни:

" Здравейте, желая да ви споделя за преживелица, която се разигра през вчерашния ден, за да знаят пловдивчани какво да чакат, когато си поръчват храна онлайн от заведение за бързо хранене " Aladin foods ". 

На 13.08.2023г. в 21:35 часа направихме поръчка на храна от заведение за бърза храна " Aladin foods ". Срокът за доставка, който получихме беше 50 минути. 

След час и половина очакване, в 23:08 часа се свързахме с оператор на веригата, от който разбрахме, че има проблем с поръчките и нашата е една от няколкото поръчки, които са били изгубени поради проблем. Увериха ни, че незабавно ще се свържат с обекта, с цел да ни изготвят поръчката в най-кратък период при нас. В случая  ние проявихме схващане и се съгласихме. 

След още 37 минути в 23:45, направихме ново позвъняване до оператор, с цел да разберем какво се случва с поръчката, тъй като нямаше по какъв начин да я проследим. Операторът ни сподели, че поръчката пътува и ще се свържат с доставчика, с цел да го попитат след какъв брой време ще е при нас. В 23:53 получихме позвъняване, в което оператора ни сподели, че до 15 минути поръчката ще е при нас, като по този начин и стана. В 00:06 получихме позвъняване от доставчика и си получихме храната- 2 часа и 31 минути след първичното стартиране на поръчката.

До тук, можем да си затворим очите, не е прелестно да стоиш повече от 2 часа гладен, само че въпреки всичко на всеки се случват сходни неточности. Нооо...

След разопаковане на поръчката останахме мощно възмутени, храната която получихме беше меко казано с " саркастичен " тип. Пилешките дюнери които получихме, съдържаха само питка, картофи, месо и малко сос. Ролерът, който получихме също не отговаряше на описанието на наличие, като той се състоеше от: питка, месо, краставици и малко количество чудноват сос. 

Очевидно заведението което е приготвило храната ни, не е разполагало с нужните съставки, само че следователно бихме очаквали да получим позвъняване и предложение за подмяна с различен артикул или връщане на парите, само че такова не получихме. 

Не мисля че е обикновено сходно отношение! За закъснението на поръчката проявихме схващане, само че за доставка на сходна храна няма по какъв начин да проявим такова. Тъй като храната не беше годна за консумация, ни се наложи след среднощ да търсим работещо заведение, с цел да не останем гладни, което ни струваше още пари и време..  

Към сигнала си прилагам снимков материал на храната, описанието й в уеб страницата, от който поръчахме, диалозите, които организирахме, както и касовата записка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР