Четирима свидетели на убийство на пазара в Столипиново са обявени

...
</TD
>Четирима свидетели на убийство на пазара в Столипиново са обявени
Коментари Харесай

Четирима свидетели на убийство на пазара в Столипиново са обявени за общодържавно издирване

Четирима очевидци на ликвидиране на пазара в " Столипиново " са оповестени за общодържавно търсене и Криминална полиция би трябвало да показа в съда информация по какъв начин върви намирането им. Очевидците са били нередовно призовани за процеса в пловдивския областен съд, заради което са включени в бюлетината с търсени лица, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Подсъдим по делото е Румен Александров - Каспъра. На 21 декември 2019 година 28-годишният мъж умъртви съседа си Митко Иванов (24 г.) поради жена. Иванов имал интимни връзки с нея, само че след време отпътувал за чужбина и тя заживяла на фамилни начала с обвинения. Иванов се върнал от гурбет и изискал да възобнови връзката с някогашната си другарка. 

Според обвинителния акт Митко Иванов и Румен Александров се срещнали на спонтанния пазар на ул. " Батак “ в " Столипиново " и се сбили. Митко извадил сгъваем нож, с който наранил няколко пъти Румен. Намиращите се на пазара хора се пробвали да ги разтърват. В паниката Румен Александров съумял да стигне до автомобила си и взел кухненски нож. Той подгонил Митко Иванов, който се спънал и паднал върху една от сергиите. Румен Александров го настигнал и наранил с ножа. Пострадалият Митко Иванов умрял от остра кръвозагуба още преди да пристигна колата за спешна помощ.

Очевидецът Иван Моллов е станал очевидец на трагичните събития. Той е видял по какъв начин двамата се сбили, след това Иванов извадил нож и наръгал съперника си няколко пъти. Александров изтичал до колата си, взел оттова нож и пробол във врата побягналия съперник. 

След убийството Моллов е бил разпитван, само че в показанията си не е съобщил тези детайлности. " Беше ме боязън като видях белята. Един месец бях в болница " - изясни за какво е премълчал тогава. Сегашният роман на Моллов се удостоверява от съдебно-медицинските експертизи по делото. Самото ликвидиране е снимано от видеокамери наоколо до местопроизшествието.

Следващото съвещание по делото е планувано за 26 юни от 9.30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР