Четирима са заловени с наркотици при полицейски проверки на 17

...
</TD
>Четирима са заловени с наркотици при полицейски проверки на 17
Коментари Харесай

Четирима са заловени с наркотици при полицейски проверки в Русе

Четирима са хванати с опиати при полицейски инспекции на 17 април, научи Ruse24.bg . От ОДМВР-Русе оповестиха, че на 17 април към 15:30 часа, при обход в региона на ул. " Борисова ", чиновници на Първо районно управление (на МВР) са открили лице, за което са имали информация, че се занимава с опиати.

При осъществен персонален обиск на 33-годишния мъж, в чантичката му е открит пластмасов резервоар в цилиндрична форма съдържащ шест топчета суха тревна маса, електронна везна, отрязаци от алуминиево фолио с разнообразни размери, празни полиетиленови пликчета с шлиц, а в ластик на бельото му е имало прикрито транспарантно полиетиленово пликче с шлиц, съдържащо бяло кристалообразно вещество.

Мъжът декларирал, че откритите количества опиати са марихуана и метамфетамин и са били за негова персонална приложимост. Случаят е документиран и по него е почнало следствие по разказа на Първо районно управление (на МВР) за закононарушение по чл.354а, ал.3, пр.2, т.1 от Наказателен кодекс, известен е дежурен прокурор.          

На 17 април към 14:00 часа на бул. " Липник " в Русе, до бл. " Ангел Главчев “, наряд на Второ районно управление (на МВР) е направил инспекция на две съмнителни лица. Изяснено било, че това са двама русенци на 21 година Единият от тях е предал на полицейските чиновници, намиращите се в него две саморъчно свити цигари с марихуана. Той е бил арестуван и отведен във Второ районно управление (на МВР). Случаят е документиран и е формирано бързо произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР) за закононарушение по член 354а, алинея 5, вр. алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс.

Около 00:10 часа на 17 април на ул. " Никола Петков " в Русе, в региона на автобусна спирка, чиновници на Второ районно управление (на МВР) са открили 33-годишен с опиати. Мъжът предал на служителите на реда 2 грама марихуана, за която обяснил, че му е за персонална приложимост. Започнато е бързо произвеждане, предвид на закононарушение по член 354а, ал.3 прочие 2,  т.1 от Наказателен кодекс, известен е дежурен прокурор.          

Около 02:00  на 17 април чиновници на Второ районно управление (на МВР) при обход в региона  до блок " Иван Кръстев " в Русе са открили 43-годишен мъж. При полицейската инспекция станало ясно, че има в себе си към 3 грама марихуана, за която обяснил, че му е за персонална приложимост. Мъжът предал наркотичното вещество на служителите на реда. Случаят е документиран и е стартирано следствие в хода на формирано бързо произвеждане предвид на закононарушение по член 354а, ал.3 прочие 2, т.1 от Наказателен кодекс, известен е дежурен прокурор.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР