Четири лица по четири досъдебни производства, образувани за нарушения на

...
</TD
>Четири лица по четири досъдебни производства, образувани за нарушения на
Коментари Харесай

Още задържани в Бургаско!

Четири лица по четири досъдебни производства, формирани за нарушавания на политическите права на жителите, са арестувани по противопоставяне на купения избор, стандартната престъпност и миграционния напън, протичаща на територията на ОДМВР Бургас.

Към момента се ревизират общо 15 сигнала за пазаруване на гласове, като с изключение на в частни адреси полицейските чиновници реализират инспекции и в търговски обекти, предоставящи артикули на вересия, заложни къщи, пунктове за черни и цветни метали, питейни и увеселителни заведения и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност – общо 130 обекта.

Към 14.00 ч. са тествани 606 МПС и 819 лица. Задържани по Закона за Министерство на вътрешните работи са 28 лица.

Във Второ районно ръководство – Бургас е формирано едно досъдебно произвеждане, по което е арестувано едно лице от кв. " Долно Езерово ". Иззет е бележник с имена и персонални данни. Други три досъдебни производства с трима арестувани са формирани в Районно ръководство – Поморие, като още веднъж са конфискувани тетрадки с имена и персонални данни. При инспекциите в села от Община Сунгурларе е открито едно лице, правило лихварска активност. Установява се съпричастността на лицето към опрощаване на вземанията в подмяна - гласоподаване за избрана политическа мощ.

Проверки са осъществени на територията на общо четири общини – Бургас, Камено, Поморие и Сунгурларе.

В продължаващата полицейска интервенция са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна ", бургаската жандармерия и Национална агенция за приходите – Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР