Бургазлийка се възмути на дръвчетата, които от Община Бургас са

...
</TD
>Бургазлийка се възмути на дръвчетата, които от Община Бургас са
Коментари Харесай

Бургазлийка: На това от общината дърво ли му казват? Прилича повече на храстче

Бургазлийка се възмути на дръвчетата, които от Община Бургас са посадили на ремонтиращата се повече от година ул. " Шейново “. По думите й те са толкоз дребни, че умерено могат да бъдат сбъркани с шубраци.

Ето какво гласи сигналът до Burgas24.bg .

На това от общината дърво ли му споделят? Прилича повече на храстче! Ето тези финанчици са засадени на ул. " Шейново “. С нетърпения очаквахме  най-сетне от Озеленяване да стигнат и до нашата улица, само че това, което бе бучнато от тях провокира у мен и съседите ми – първо смях, а по-късно отвращение. Това е гавра-ако тези фиданки въпреки всичко се захванат, то до пенсия няма да видя сянка. Забележете по какъв начин пръчките, за които са захванати, с цел да не се скършат, са по-дебели от самите " дървета “. Няма желание да се занимавам с Общината, надали ще ми извърнат внимание. Надявам се след обявата да се засрамят и това да не се повтаря на останалите места, на които изсякоха дърветата.

Припомняме, че от Община Бургас оповестиха, че е планувано да засадят 100 млади дървета по цялата ул. " Шейново “. С ремонта се резервират част от старите, които са здрави и безвредни.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР