Бургазлия изпрати гневно писмо до председателя на местния парламент, общинските

...
</TD
>Бургазлия изпрати гневно писмо до председателя на местния парламент, общинските
Коментари Харесай

Гневен от Синята зона бургазлия: Оставете глътка въздух на народа в тези нелеки времена!

Бургазлия изпрати яростно писмо до ръководителя на локалния парламент, общинските съветници, кметът на Бургас и регионалния шеф. В него показва недоволството си против решението Синята зона да бъде въведена в нови сектори в Бургас, видя Burgas24.bg .

Искам да изразя своето отвращение от тази мярка като неефективно средство за разрешаване на казуса с паркирането и в същото време с това, като в ущърб на ценене на правата и ползите па болшинството от жителите, стартира писмото.

" По този определен от Вас метод Вие не решавате казуса с паркирането, а го измествате по-нататък в периферията на града, като дружно с това сте намерили комфортна форма за попълване на хазната, жестоко казано от въздуха. Това са такси на гърба на хората, чрез които се лимитира техният избор за свободно паркиране. Като освен това не са открити всеобщо нови високоплатени работни места, с което да се вдигне осезаемо стандарта на живот на елементарния човек. Пито пък са в допълнение основани огромни площи с паркови места за общо прилагане, включая вероятно и многоетажни паркинги ", написа до институциите той.

" В изискванията на по-висока инфлация обедняхме не малко през последната година. Сега ни чакат времена на неизбежна криза. Моля Ви, не утежнявайте в допълнение ориста на така и така поставените в ъгъла на съществуването и препитанието си жители! Чрез това решение в тези сложни стопански времена Вие вършиме живота на елементарния българин още по-труден. И вместо да разхлабите финансовата примка към врата на живущите в Бургас, Вие още повече я затягате е въвеждането на Синя Зона там, където не би следвало да я има - надалеч от центъра.

Ако за община Бургас Синята Зона е средство за задръстване на дупките в бюджета, то за българина е следващата пробойна в корпуса па лодката, наречена обществено благоденствие. Нима имаме потребност от всичко това? И тъкмо в този смисъл не намирам за удачни нито момента, нито изискванията, нито мястото за следването на такава притискаща жителите политика.

Събраната (според информацията която прочетох в интернет) подписка от жители, подкрепящи Синята Зона, никога не отразява мнението па 95 % от живущите в регионите с идно въвеждане на Синя Зона. При все, че в случай че горепосочените хора са проспериращи (при което няма гаранция, че те ще останат такива и в утрешния ден), то преобладаващата част колкото да свързват двата края, (а не показвам и фрапантно увеличаващият се брой през последните години на тези, без покрив над главата. Заплатите в Бургас, както е известно, не са от най-високите за България а всевъзможни вероятни спомагателни разноски (Които не са едно или две неща.) утежняват така и така напъните за справяне с рецесията.

Моля Ви най-настойчиво за трезва оценка на действителността и моля за анулация по всевъзможен вероятен метод на това незаслужено взето решение за разширение на Синята Зона в Бургас! Оставете му въпреки всичко глътка въздух на този народ в тези нелеки времена! ", приключва бургазлията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР