Бургазлии вече са възприели 14 февруари като празник на любовта

...
</TD
>Бургазлии вече са възприели 14 февруари като празник на любовта
Коментари Харесай

Бургазлии искат да чуват Обичам те по-често  

Бургазлии към този момент са възприели 14 февруари като празник на любовта и имат намерение да го отбележат по един или различен метод, сочи анкета на " Фокус ". Едни споделят, че за тази цел ще посетят ресторант или кино, а други, че са избрали домашната конюнктура довечера. 

" Любовта е значима, по тази причина би трябвало денят да се означи. Не пречи, че е непознат празник; " В България Свети Валентин не е до такава степен общопризнат, само че не мисля, че е чак подобен проблем да не се чества. Както и Хелоуин ", показаха част от интервюираните.

Повечето обявиха, че към този момент са получили своите дарове за празника, само че акцентират, че това не е най-важното.  " Първо бяхме на кафе, а на следващия ден ще гледаме " Титаник ". Получих плюшена играчка, букет и бонбони. Не съм държала на подаръците обаче " ;   " Получих синджирче и бонбони " ; " Подариха ми гривна и букет. Всеки би трябвало да показва любовта си по този начин, както я възприема, само че съгласно мен дейностите са по-важни ", прибавиха други.

Според бургазлии изразът " Обичам те " би трябвало да се употребява всекидневно, само че също по този начин да бъде откровено. " Иска ми се да го споделяме по-често " ; " Всеки заслужава да чува, че е обичан " ; " Според мен не си го споделяме задоволително " ; " Трябва да се споделя непринудено – тогава, когато го усетим " ; " Трябва да се споделя всеки ден - значимо е. Ако двама души се обичат, дано да си го споделят, само че да не не помнят и да го потвърдят ", споделиха още интервюираните. 

Изследване на " Галъп " сочи, че 73,6 на 100 от българите са си дали обещание, че в почналата година ще споделят по-често " Обичам те “, 10,3% по-скоро няма да го вършат, а останалите се двоумят в отговора си. Оказва се, че на прага на 2020 година, романтиката е била в съвсем същите рамки.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР