Бургаски общински съветници предлагат да се предостави финансова помощ от

...
</TD
>Бургаски общински съветници предлагат да се предостави финансова помощ от
Коментари Харесай

Бургас помага на пострадалите от земетресението в Турция

Бургаски общински съветници оферират да се даде финансова помощ от 30 000 лева за подкрепяне на фамилиите на починалите и потърпевшите от земетресението в Турция, откри информация на Burgas24.bg .

" На 06.02.2023 година разрушителни трусове и последвалите вторични земетресения на територията на Република Турция взеха десетки хиляди жертви и предизвикаха обилни материални вреди. Броят на ранените към сегашния миг е достигнал над 62 000 души. С всяка минута пораства броят на жертвите и ранените от пагубното земетресение. В засегнатите региони се води битка за избавяне на затрупаните от руините хора, само че с всеки минал ден вярата за оживели под разрушените здания понижава. Стотици хиляди са останалите без дом фамилии. Материалните вреди са големи, а хората не виждат излаз от тази обстановка.

Община Бургас не може да бъде безучастна към сполетялата популацията на прилежащата ни страна покруса. В знак на съпричастност предлагаме Община Бургас да даде финансова помощ в размер на 30 000 лева за  подкрепяне на фамилиите на починалите и потърпевшите от земетресението в Република Турция ", написа в докладната бележка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР