Бившият кмет на район Южен и настоящ общински съветник от

...
</TD
>Бившият кмет на район Южен и настоящ общински съветник от
Коментари Харесай

Бивш кмет на район Южен поведе листата на Синя България в Пловдив

Бившият кмет на регион " Южен " и сегашен общински консултант от " Браво, Пловдив " е лидер на листата на " Синя България " в Пловдив. Той е от гражданската квота, оповестиха от обединението, в която влизат партиите " Консервативно обединяване на десницата ", " Консервативна България ", Национална движение „Симеон Втори", БДФ, ДБГ, придвижване " Демократично деяние – Дезинформация ", " Радикалдемократическа партия в България ",   " Българска нова народна власт " и " Земеделски национален съюз ". На второ място в листата е някогашната зам.-председателка на Общинския съвет и водач на КОД в Пловдив Пепа Деведжиева.

Следва цялата листа за Пловдив  на " Синя България ":

- бакалавър по туризъм и магистър по държавни и общински финанси. В мандат 2007-2011 година е основен секретар на Община Пловдив, от 2015-а до 2019 година е кмет на регион " Южен " – Пловдив, от юли 2020 година до юни 2023 година е заместник- кмет община " Родопи " с сектор " Образование, обществени действия, опазване на здравето, просвета, спорт и туризъм ". В момента е общински консултант в Пловдив.

Пенка Деведжиева - член на националното управление на КОД и ръководител на КОД - Пловдив. Зам.-председател на Общинския съвет в мандат 2015-2019. Завършва " Публична администрация ", както и " Стопанско ръководство ". Магистър е по " Финансов мениджмънт ". Занимава се със обезпечаване от над 20 години.

Борис Лозанов - заместник-председател на Национална движение „Симеон Втори". Адвокат. Притежава две магистърски степени: славянската лингвистика и право от Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". Отново в Пловдивския университет се дипломира по специалността " Репортер и организатор в печата ". В момента реализира сполучливо юридическото обслужване на огромен брой организации – общини, лечебни и образователни заведения, функциониращи на територията на цялата страна.

Стоян Илиев - член на Националния партиен съвет на РДП. Завършил компетентност " Хладилна и климатична техника " в УХТ. Имат опит в киноразпространението и образуване на театрални постановки. В момента развива личен бизнес в автомобилната сфера. Семеен, с 2 деца.

Максим Петков - роден в Мадан, израснал в Пловдив. Завършва компетентност " Цветна  металургията ". Има  над 30 години стаж в КЦМ-АД. Женен с две деца.

Стефан Пеев - приключил е бизнес администрация в Израел. Специализирал е финанси и банково дело в Швейцария. Управляващ сътрудник в небанкова институция.

Иван Маринов - бакалавър по " Стопански и финансов надзор " от СА " Д.А. Ценов " –  Свищов. Работи като счетоводител. Притежава тапия за началник " Транспортна активност " и уредник по безвредни условия на труд.

Евгени Костенаров - ръководител на РДП-Пловдив. Консултира по ръководството на компании, данъчни и финансово-счетоводни въпроси. Консултант по създаване и внедряване на системи за ръководство по стандартите.

Анелия Алексиева - приключва Стопанска академия " Димитър А. Ценов " – Свищов. Икономист. Работи в частния бранш.

Николай Ганев - зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по финанси. IT експерт с над 20 години стаж. Притежава интернационалните патенти в региона на електрониката, автоматизацията и автомобилната промишленост.

Галина Карауланова - доктор със компетентност " Епидемиология на инфекциозните заболявания ". Завършила е и магистратура по " Здравен мениджмънт ". Д-р Карауланова е създател на отдел " Контрол " към РЗОК – Пловдив. Заемала е позициите шеф на дирекция " Профилактика на заболяванията и промоция на здравето " в РЗИ – Пловдив, заместник-управител на 2 частни лечебни заведения, шеф на МБАЛ " Свети Мина " в Пловдив. В момента е незабавен доктор в шоковата зала към МБАЛ " Асеновград ".

Манол Чакъров - работи от 20 години в областта на търговията на едро. Продуктов управител за България.

Карамфила Шилева - има над 20-годишен опит  като логопед с деца със СОП в Регионален център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение –  Пловдив. Бакалавър по специфична педагогика. Специализира Логопедия. Магистър е по " Комуникативни нарушавания ".

Ивайло Спасов - зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по " Публичен мениджмънт и политики, бакалавър по " Публична администрация ". Занимава се с администрация и ръководство на човешки запаси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, налично и бързо административно обслужване.

Костадин Аврамов - приключва " Публична и стопанска администрация " в ЮЗУ " Неофит Рилски ". Магистър по " Публични финанси " от УНСС. Има дълготраен опит в Община " Родопи " - финанси, финансов надзор, вътрешен надзор. В момента е  зам.- шеф на СУ " Братя Миладинови " – Пловдив.

Мариана Банева - правист. Притежава 2 магистърски степени - по право и българска лингвистика от Пловдивски университет " Паисий Хилендарски ". Професионално е ангажирана като правист в Арбитражен съд на БТПП, правист във висше образователно заведение, специалист в общинска администрация, учител по правни дисциплини в приблизително учебно заведение, обучител по медиация, посредник към Районен и Окръжен съд – Пазарджик.

Роза Хаджиева - приключва " Информационна физика и връзки ". Разработчик на програмен продукт, основаване и поддържане на онлайн магазини и уеб сайтове над 8 години.

Антон Крушовалиев - бакалавър и магистър по " Автоматика, осведомителна и ръководеща техника " в Технически университет. Има над 13 години опит в индустриалната сфера. По значими планове в завода на Ламборгини в Италия, Франция и Германия - в областта на минната промишленост.

Цветонина Закова - приключва " Автоматизация на производството ". В момента развива личен бизнес, обвързван с търговия на дребно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР