Българското знаме да се вее на сградата на НХК, предлага

...
</TD
>Българското знаме да се вее на сградата на НХК, предлага
Коментари Харесай

Българското знаме ще се вее на сградата на НХК

Българското знаме да се вее на постройката на НХК, предлага общинският консултант от МИР Иван Пенков, научи Burgas24.bg .

Разходите по разработване, монтиране и слагане на знамето да бъдат за сметка на общинския бюджет. " Съгласно наредбата на чл.16, ал.2 от Закона за държавния щемпел и националното знаме па Република България, Националното знаме па Република България се издига краткотрайно на постройките, където се организират сесии на Народното събрание или съвещания на общинските препоръки, интернационалните конференции или заседания, общонационални или интернационалните спортни и други надпревари от национално значение - през времетраенето им.

Законодателят не дефинира характера на собствеността на постройката, на която може да бъде издигано знамето на Република България, като по този метод това е възможно както върху здания - държавна, общинска, даже и частна благосъстоятелност.

Заседанията на Общински съвет - Бургас се организират в постройката на Културен дом " НХК “, която е общинска благосъстоятелност. “, са претекстовете на предлагането.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР