Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) подкрепя . Именно липсата

...
</TD
>Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) подкрепя . Именно липсата
Коментари Харесай

Хотелиерите харесаха идеята за създаване за Бургас Еър

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) поддържа. Именно неналичието на задоволително полети към летище Бургас, което обслужва целият район, в това число и най-големият български курорт Слънчев бряг, попречиха страната ни да осъществя цялостния си туристически капацитет и да разшири крилата на сезона, изясни ръководителят на БХРА Георги Щерев. Дори и да имаме задоволително реклама на морския ни туризъм, в случай че няма с какво да дойдат гостите у нас, както се получи през идния летен сезон, няма по какъв начин да отбележим растеж и да притеглим задоволително посетители, изясни Щерев.

Заради неналичието на интерес от страна на концесионера на летището в Бургас и пренасочване на трафика към аеропорта на Варна страната губи милиони левове, акцентира зам.-председателят на БХРА и притежател на хотел в Слънчев бряг Веселин Налбантов. Благодарни сме на кметовете от Южното Черноморие и на основателят на концепцията за основаване на районна самолетна компания Бургас Еър кметът на Поморие Иван Алексиев за поддръжката към туристическия бизнес и вложителите по морето, които влагат милиони левове инвестиции. Неслучайно един от девизите на БХРА е " Силни сме когато сме дружно “, добави Налбантов.

В момента мъчно се намира въздушна компания, която при този къс летен сезон да поддържа къса летателна стратегия, защото нямат задоволително интерес за това. Припомняме, че от години БХРА упорства за основаване на държавна чартърна компания, която да обслужва предпочитано Северното и Южното Черноморие и да помогне за разширение на крилата на сезона. Подобно влагане от страна на страната би направило по-ефективни и напъните за рекламиране на страната ни като туристическа дестинация и най-много за разширение на летния туристически сезон, безапелационни са от национално показаната организация с 36 районни структури.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР