Алдин Михайлов бе осъден условно на 8 месеца лишаване от

...
</TD
>Алдин Михайлов бе осъден условно на 8 месеца лишаване от
Коментари Харесай

Страшни сцени в Пловдив заради жена

Алдин Михайлов бе наказан условно на 8 месеца отнемане от независимост с три години изпитателен период, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

В интервала от 23.01.2023 година до 14.05.2023 година в Пловдив Алдин е отправил закани за ликвидиране на приятелката си. Той казвал, че има зареден револвер и в случай че не се върне при него, ще я убие с нож.

На 23.01.2023 година пред къщата на родителите й се полял с бензин, държейки в ръката си запалка и заплашил, че ще се самозапали, както и че ще възпламени къщата и всички, които са в нея, в случай че потърпевшата не се върне при него.

Заради тези му дейности има повдигнати 4 обвинявания - закана за ликвидиране, закана за запалване на имуществото, заличаване на телефон и несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение.

Съдията посочи, че потърпевшата се е отказала да предявява граждански иск към Алдин, а в залата той се призна за отговорен.

В момента двамата са още веднъж дружно, а телефонът, който е бил строшен по време на заканите, е възобновен с нов на още по-висока стойност.

Тази му постъпка я е предиздвикало тя се усеща изцяло обещтена за имуществените вреди.

Алдин е наказан също да прати разноски на стойност 1450 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР