39 градуса е в момента температура в Благоевград, но градусите,

...
</TD
>39 градуса е в момента температура в Благоевград, но градусите,
Коментари Харесай

Живакът излиза от термометъра – в Благоевград и Сандански е мор, утре ще по-страшно

39 градуса е сега температура в Благоевград, само че градусите, изключително на слънце, се усещат доста по-високи, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

На фона на горещините през днешния ден, за утрешния ден, синоптиците предизвестяват, че температурата ще надвиши 40 градуса. В тази връзка е публикуван сигнален оранжев код за високи температури.

Предвид топлото време, Община Благоевград започва акция за обезпечаване на минерална вода през горещите дни, предопределена за жителите и гостите на града.

От през днешния ден има ситуирани диспенсъри на шест местоположения в регионалния център – при постройката на Община Благоевград, пред магазин " Била “, Ларго мол, при супермаркет “Верос " в кв. " Еленово “, на партера в постройката на поликлиниката и магазин " Стоми “, кв. " Струмско “. 

Синоптиците предвиждат високи температури в идващите дни, общинското управление, в лицето на кмета Илко Стоянов, подхваща самодейността по обезпечаване на минерална вода.

В най - горещите дни и община Сандански дава минерална вода на жителите и гостите на града.

В най-слънчевият град на България - Сандански, температурите са извънредно високи. 

В тази връзка, община Сандански дава минерална вода на жителите и гостите на града. 

Пунктовете с минерална вода са ситуирани на едни от най-посещаваните места в Сандански – пред постройката на Поликлиниката, на входа на Общински пазар и пред постройките на Дирекция " Бюро по труда " и ГУМ.

Призоваваме жителите и гостите на града ни да заобикалят излизане навън в най-топлите часове от деня и да се грижат за своето здраве.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР