35-годишният Петър Чернев, задържан за насилие над 5-годишното дете на

...
</TD
>35-годишният Петър Чернев, задържан за насилие над 5-годишното дете на
Коментари Харесай

Пастрокът насилник работи в Пловдивския университет, проблемът му с наркотиците е публична тайна

35-годишният Петър Чернев, арестуван за принуждение над 5-годишното дете на дамата, с която живее, е чиновник в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ", научи Plovdiv24.bg .

В пловдивската Алма Матер е обществена загадка, че мъжът има проблеми с опиатите. Почти не ходел на работа, а, когато се появявал, бил дрогиран и несъответстващ. 

Петър Чернев е назначен работа в Аудио-визуалния център от майка си проф. Надя Чернева, когато тя е зам.-ректор. След приключването на мандата тя оглавява АВЦ и на процедура става началник на сина си, което е типичен образец на спор на ползи.

Припомняме, че Чернев и майката на момченцето Стела Алексиева са привлечени като обвинени за това, че на неустановена дата през месец декември 2023 година, като причинители и в съучастничество, в изискванията на домашно принуждение, са предизвикали на детето междинна телесна щета, довела до обезобразяване на главата и разстройство на здравето, както и краткотрайна заплаха за живота.

Пострадалото дете е изведено от фамилната среда. Разпитано е в синя стая и е разказало, че е било удряно и от пастрока, и от майка си. На момченцето е обезпечена протекция и идващите дни ще му бъдат направени серия профилирани прегледи, с цел да се откри степента на пострадванията му и дали има заплаха от увреждане.

По-рано довечера районният арбитър Иван Калибацев постанови непрекъсната мярка за неоклонение " задържане под стража " за Петър Чернев. Майката е на независимост с мярка " подписка ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР