21-годишната Димислава Николова от Хисаря е студентка в ПУ Паисий

...
</TD
>21-годишната Димислава Николова от Хисаря е студентка в ПУ Паисий
Коментари Харесай

Димислава: Имам нужда от вашата помощ!

21-годишната Димислава Николова от Хисаря е студентка в ПУ " Паисий Хилендарски “ компетентност " Българска лингвистика “. Тя страда от тежко онкологично заболяване – Сарком на Юинг. До миг, е провела химиотерапия в България, както и съвещания с лекари в страната, Германия и Турция.

Предстои й осъществяване на лекуване в Турция, включващо няколко курса химиотерапия, лъчетерапия и комплицирана оперативна намеса. Стойността му възлиза на 135 000 евро, с които Дими и фамилията й не разполагат. Първата й химиотерапия в Турция е планувана за 11.06.2023 година в клиника Acibadem.

Ако имате опция, апелирам, помогнете на Дими да се пребори и да има пълностоен живот! Банкова сметка, посредством която бихте могли да го сторите:

ЦКБ АД – клон Карлово

IBAN BG51 CECB 9790 10C2 6135 03

BIC CECBBGSF

Титуляр Даниела Ганчева Николова /Майка на Дими/

Нейното персонално послание към вас:

Малкото от теб е скъпо за мен!

Казвам се Димислава и съм на 21 година Всичко стартира от лека болежка в бедрото, която последователно стана непоносима и се наложи да потърся повода. Поставена ми бе страшна диагноза - " Сарком на Юинг “ /злокачествен рак на костта/. Знаейки, че е доста нападателен израстък, незабавно започнах първия стадий от лекуването с химиотерапия в България.

Оказа се, че вторият стадий е още по-голям - интервенцията. Тъй като това заболяване е извънредно рядко и експерти в тази област няма доста, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лекуване, като запазят костта ми, само че сумата за интервенцията е непостижима за мен и фамилията ми... Затова апелирам за вашата поддръжка и помощ с цел да се оправя в тази тежка за мен борба.

Имах и към момента имам цели и фантазии в живота си, и нямам желание да се предам елементарно пред подлата болест!!! Моля от сърце за вашата поддръжка, с цел да я победим дружно!

Искам да пребивавам, имам вяра, че имам още доста какво да дам на света!

Благодаря и прегръщам всеки от вас, бъдете здрави!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР