#TCRNo7 или по-точно седмото издание на Transcontinental race – най-интересното

...
#TCRNo7 или по-точно седмото издание на Transcontinental race – най-интересното
Коментари Харесай

Седмото издание на Transcontinental race стартира от Бургас

#TCRNo7 или по-точно седмото издание на Transcontinental race – най-интересното велосипедно премеждие за годината. Тази година стартът ще е в Бургас. На 26-27 юли стотици запалянковци на колела от цяла Европа ще започват и ще прекосят България, като сами ще дефинират своите направления, движение, почивки и екипировки. Сами ще се грижат за велосипедите си и ще разчитат на своят усет и предпочитание за победа. Така ще стартира епичното 4000 км премеждие, което ще започва от Бургас, ще премине в Сърбия и ще приключи в Брест - красиво и историческо пристанище на западния завършек на Франция. По трасето са готови забавни контролни пунктове, като за България ще има единствено един - на емблематичната Бузлуджа.

Transcontinental race се организира към този момент за седми път, въпреки и ново за България, то се е трансформирало в знаково премеждие, което се следи от милиони почитатели. Голямата заслуга за съществуването му има Майк Хол – индивидът, който впечатли и промени разбирането за ултра колоезденето. През последните няколко години от живота си той показва, че без значение къде желаете да отидете и да работите може да го извършите с велосипед.

Майк Хол стартира да се състезава с планински колела като младеж, само че става по-сериозен през 2009 година, когато стартира да се състезава в 24-часови надпревари по планинско колоездене. Първото му съревнование с ултра-дистанционно самообогатяване беше Tour Divide през 2011 година След това той завоюва огромно събитие за ултра-дистанция в четири от идващите пет години. През 2012 година той завоюва първото съревнование за World Cycle Race, а през 2013 и 2016 година завоюва Tour Divide, а през 2014 печели първата Trans Am Bike Race и взе участие в Inspired to Ride, филм, режисиран от Майк Дион.
Със своят образец Майк се трансформира в образец за подражателство и въодушеви стотици запалянковци да се впускат в приключението Transcontinental Race. Тази година ще имаме удоволствието да ги виждаме на всевъзможни места в България.

Още за надпреварата: www.transcontinental.cc и www.facebook.com/transconrace/

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР