TCL е компания, известна най-вече с телевизорите си, но и

...
TCL е компания, известна най-вече с телевизорите си, но и
Коментари Харесай

TCL, BlackBerry и поредният прототип на сгъваем смартфон

TCL е компания, известна най-много с тв приемниците си, само че и с марки като Alcatel, Palm и BlackBerry.

Въпреки че към този момент рядко чуваме тези имена в композиция с нови и забавни артикули, компанията явно не се опасява да тества нови нововъведения и да основава тенденциозни джаджи.

Тази седмица TCL се трансформира в следващата компания, показала собствен личен сгъваем смарт телефон, оповестиха от CNET.

Samsung и Huawei бяха първите, които публично пуснаха сгъваеми смарт телефони, които, уви, не бяха лишени от бъгове и недостатъци.

Положението при TCL не е доста по-различно, защото прототипът им даже не е работещ вид на смарт телефона, който вероятно ще разполага с новопредставения сгъваем екран.

Въпреки това джаджата наподобява забавна и още веднъж ни припомня, че сгъваемите телефони са идната стъпка в мобилните технологии.

Телефонът на TCL се разграничава от тези на Huawei и Samsung и може да се похвали с общо три панела, които се сгъват в Z форма.

В разпрострат формат екраните съставляват 10-инчов панел, към който ще бъдат добавени четири задни камери и една за селфита, USB-C порт и още екстри, които към този момент остават загадка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР