TBI Bank винаги търси нови възможности да предложи подходящо финансиране

...
TBI Bank винаги търси нови възможности да предложи подходящо финансиране
Коментари Харесай

TBI Bank с нова кампания: С теб сме!, вдъхновена от реални истории

TBI Bank постоянно търси нови благоприятни условия да предложи уместно финансиране на своите клиенти. Особено в този момент на доста от тях се постанова да покрият непредвидени разноски, както и имат потребност от поддръжка, с цел да стартират нещо ново или да изпълнят своя фантазия.

Затова TBI Bank предлага артикул, който е комфортен и пoдходящ за всеки. Нови и сегашни клиенти могат да аплайват за потребителски заем със период на погасяване от 3 до 48 месеца. Ако проектите им се трансформират в границите на тридесет дни, те връщат тъкмо толкоз, колкото са получили.

Това обаче не е всичко! През последните години стотици хиляди българи се довериха на TBI Bank за потребителско финансиране. Това са хора с разнообразни специалности и житейски истории, които са се уверили, че банката в действителност застава до тях, когато имат потребност от поддръжка. Вдъхновени от всички тях TBI Bank започва нова телевизионна рекламна акция: " С теб сме! ".

Наред с професионални артисти, в нея вземат участие същински хора със своите действителни истории и разнообразни провокации. В рекламите ще видите пенсионер, преподавател в детска градина, служител на реда и даже притежател на софтуерна компания.

" Докато разработвахме новата ни идея, взехме поради, че TBI Bank постоянно е била невидимата поддръжка за нашите клиенти ", споделя Армен Матевосян, основен търговски шеф на TBI Bank. " Ето за какво взехме решение да предложим артикул, който ще бъде прелъстителен за същинските хора в действителните им житейски обстановки и точно тези хора са в центъра на нашата рекламна акция. Искаме да кажем на нашите сегашни и бъдещи клиенти, че постоянно сме заставали и ще заставаме до тях и че това няма да се промени, без значение от събитията ".

Новата телевизионна акция към този момент е в ефир, а тук можете да видите рекламния клип.

Клиентите, искащи да аплайват за продукта могат да създадат това посредством всички онлайн и офлайн канали на TBI Bank. Повече информация може да откриете и на уеб страницата на банката tbibank.bg
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР