ТBI Bank е първата банка в Югоизточна Европа, която внедрява

...
ТBI Bank е първата банка в Югоизточна Европа, която внедрява
Коментари Харесай

TBI Bank внедрява незабавни преводи през SEPA Instant

ТBI Bank е първата банка в Югоизточна Европа, която внедрява SEPA Instant, услуга за незабавни интернационалните преводи на територията на ЕИЗ (Европейската икономическа зона). Тя се предлага посредством Централната банка на Литва и дава опция за приемане и изпращане на до 15 хиляди евро в границите на секунди 24/7 - по всяко едно време на денонощието и в почивни дни.

Първоначално услугата, част от тактиката на TBI Bank да предлага банкиране като услуга (BaaS), ще е налична за бизнес сътрудници, започвайки с 4Finance, една от най-големите европейски групи за цифрово потребителско финансиране, която оперира на 13 пазара. Тя ще е от изгода и на клиентите на TBI Bank: входящите преводи по сметки в банката от европейски банки, които също са интегрирали услугата, ще бъдат получавани незабавно.

" Екипът на TBIBank е извънредно благополучен, че получи доверието на Централната банка на Литва да бъде първият интернационален сътрудник за внедряването на системата SEPAInstant, споделя Питър Барон, основен изпълнителен шеф на TBIF (TBIBank). Toва е ход от голямо значение за нас - той демонстрира, че вложенията ни в новаторски цифрови услуги са от изгода на нашите бизнес сътрудници и клиенти. Клиентите ни ще имат дежавю: новата ни услуга ще им подсети на прехода от dialup достъпа до интернет през телефона към широколентовия достъп ".

Внедряването на SEPA Instant е поредна стъпка за TBI Bank към задачата ѝ да се трансформира в цифрова банка от последващо потомство - next gen digital lender, и е резултат от отдадена екипна работа в границите на една година. SEPA Instant е допълнение към Payment Hub - друго BaaS решение на банката. To предлага автоматизирани заплащания към клиенти на 4finance, които получават утвърдените си заеми в действително време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР