Тазсутрешното предаване „На кафе” започна необичайно с две знакови отсъствия-

...
Тазсутрешното предаване „На кафе” започна необичайно с две знакови отсъствия-
Коментари Харесай

Къде изчезна Гала?

Тазсутрешното предаване „ На кафе” стартира извънредно с две знакови отсъствия- на водещата Гала и на спечелилия в Биг Брадър Уош. И до момента в който за сина на Иван Иванов отсъствието е закономерно, тъй като цяла вечер е чествал с другари и съквартиранти излизането си от къщата на Големия брат, то изгубването на русокоската бе обгърнато в тайнственост. Още водещите на утринния блок Аделина Радева, Виктор Николаев и Богомил Грозев анонсираха гостуването на рапъра в предаването „ На кафе”.

Те обаче се пошегуваха много солено на гърба на вчерашния победител. Според тях той няма да пристигна по естествения метод. "Бил е цяла нощ на ваучър с останалите съквартиранти. Поради тази причина той ще долази до студиото ", помайтапиха се водещите. Освен Уош обаче, не се появи и Гала, а останалите ководещи смутолевиха, че даже не стоманените хора се случва да се разболеят, а един от гостите-Гал Самсон пожела бързо възобновяване на приятелката си. Вчера обаче Гала бе в топ форма, тъй че въпросителната по какъв начин се е влошила за негативно време и дали в действителност е зле, остава.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Stefan Nikolov ♈ (@st.resurgam) на Дек 10, 2018 в 7:44 PST

Явно обаче в изгубването й няма нищо притеснително, тъй като мъжът до нея Стефан преди броени часове пусна видео в обществените мрежи с оферта за продажба на меда си. Ако положението на водещата бе съществено, той сигурно нямаше да се занимава с търговия, а щеше да бъде до обичаната си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР