Тазседмичният обичай, който участниците в риалитито Фермата“ трябваше да изпълнят

...
Тазседмичният обичай, който участниците в риалитито Фермата“ трябваше да изпълнят
Коментари Харесай

Женски свади във „Фермата“ заради eмигранта Симеон

Тазседмичният бит, който участниците в риалитито „ Фермата “ трябваше да изпълнят – джафка, провокира смесени усеща и даже експанзия измежду част от дамите в шоуто.

 

Според българската традиция преди време момите и момците са показвали благосклонностите си един към различен посредством ръчно направени стрели. Момчетата ги изстрелвали в двора на момичето, което харесват, а тя взимала единствено тази, която принадлежи на младежа, от който тя се вълнува.

Калоян стреля в „ двора “ на Лилия, Роман – на близначката Ива, а Александър – на Александра. Изборът на емигранта във Франция Симеон обаче провокира същински трус в женските редици. Въпреки упованията на другата близначка Йоана, че точно тя ще получи стрелата му, диджеят, който е със статут на секссимвол в риалитито, „ отстреля “ Радилена.

Това провокира началото на жестока женска дрънканица, в която Йоана разгласи Симеон за изменник и даже заплаши да изхвърли облеклата му в обора. Близначката призна на сестра си, че е напът да се разреве, обяснявайки реакцията си не с ревнивост, в каквато съотборничките й се усъмниха, а с измяната му.

Наложи се Симеон да изяснява за какво се е спрял на Радилена, заявявайки, че я е избрал по персонални аргументи и че не е знаел, че това може да докара до толкоз проблем в тима му. Въпреки че не пожела да признае дали я харесва, той въпреки всичко даде да се разбере, че русокоската му наподобява на различен безценен за него човек, очевидно намеквайки за някогашната му другарка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР