Тази зараза (бел. ред. с коронавируса) е непозната за света,

...
Тази зараза (бел. ред. с коронавируса) е непозната за света,
Коментари Харесай

Експерт: Животът след коронавируса ще бъде от по-голямо значение

" Тази болест (бел. ред. с ковид ) е непозната за света, само че посредством физическа изолираност в Китай се е стигнало до понижаване на инфектираните. Животът след ковид ще бъде от по-голямо значение. Това, което се случва е непознато и по мащаби е по-дълбока от 2008-а. Тази рецесия обаче е по-тежка и по-продължителна. Не са направени съвършените ограничения срещу нея. Малкият и междинен бизнес би трябвало да го запазим у нас, тъй като дава 75% от работните места. " Това сподели Добрин Иванов от АИКБ в изявление за Нова телевизия. 
" Презапасяването с храна е естествена реакция на хората. Не би следвало да има рецесия със стоките от първа нужда. Властта се активизира. Трябва да се потърси механизъм за обезпечено доставяне разносна храна по домовете. Местните управляващи би трябвало да потърсят механизъм ", счита Богомил Иванов от Активни потребители 
" Месното произвеждане съставлява 20-30% от всички предлагани артикули. Хляб, млечни артикули и месо могат да задоволят потребностите на хората. Много е значимо какви са стоковите ресурси на веригите, тъй като фирмена политика на огромна част от веригите е поддържат стокови ресурси от 30 дни. Човек не би трябвало да се опасява от домашна карантина ", разясниха специалистите. 
ОЩЕ: Томислав Дончев: Имаме неповторимата опция да покажем, че можем да се оправим
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР