Тази загадъчна дупка под формата на звезда със седем лъча

...
Тази загадъчна дупка под формата на звезда със седем лъча
Коментари Харесай

Най-голямата загадка на Норвегия: Звездата на Волда ли е твърдият аргумент, че извънземните вече са били на Земята

Тази загадъчна дупка под формата на звезда със седем лъча е открита на 30 ноември 2007 година в дребния град Волда в Норвегия. Работниците благодарение на тежко съоръжение почнали да разкопават скалния масив за построяването на паркинг. В скалите обаче откриват инцидентно една странна дупка под формата на невероятна звезда с диаметър 65-70 мм. Работниците останали изумени и почнали да оглеждат и останалите откъртени камъни, написа Блиц.

Установено е, че дупката е доста дълга - тя се простирала през отломките, а останалата част продължава в скалата минимум четири метра - и хоризонтално, паралелно на фиорда Уолд. Досега никой не знае какъв брой надалеч се простира " Звездата на Волда " и по какъв начин се е формирала.

Любопитното е, че даже в наше време няма технология, способна да направи сходен отвор надълбоко в скалите и то под формата на звезда. За 30-годишната си кариера, Оле в никакъв случай не бил виждал сходно нещо - нито той, нито който и да е от неговите сътрудници. Какво е било предназначението на тунела, от кого, по кое време и по какъв начин е изработен по този начин умело този отвор, евентуално отново ще си остане загадка.

Отговорът евентуално е надалеч преди появяването на викингите, а може би и на всички хора по земята.  



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР