"Тази война е един огромен трус за целия свят, за

...
"Тази война е един огромен трус за целия свят, за
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Тази война е огромен трус за политическата система и обществата

"Тази война е един голям трус за целия свят, за политическата система и обществата – от този трус ще излезем разнообразни "

Това разяснява политологът Евгений Дайнов в предаването „ Тази заран “ по

„ Тези политици, които не са застанали дружно с всички зад вярната идея – зад украинския народ, те няма д излязат от този интервал и ще отпаднат “, означи той.

„ Виждам, че управлението на този кабинет – министър-председателят и вицепремиерите, все по-уверено се оправят с тази обстановка и все по-уверено седят в 21 век и сплотяват от ден на ден хора. Някои хора обаче ще отпаднат от това държавно управление заради културна и ментална неприспособимост “, предвижда политологът.

„ Този трус пресява кой какъв желае да бъде, някои желаят да си останат в 20-те век с някакви предходни заблуди и те няма да съпътстват нашия живот като политици още дълго “, сподели още Евгений Дайнов.

„ България е страната, в която най-голяма част от обществото отхвърля да огледа 21 век в очите и желае да остане някъде там, където нещата бяха по-лесни. На тази основа имаме огромен % на хора, които поддържат политиката на Путин и на Русия “, уточни политологът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР