Тази водна криза в Перник не се дължи на природно

...
Тази водна криза в Перник не се дължи на природно
Коментари Харесай

БСП: Това правителство вреди на здравето на хората

Тази водна рецесия в Перник не се дължи на естествено злополучие, а на безхаберието на ГЕРБ. Това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на.

,,Защо не споделиха какъв брой сериозен е казусът преди локалните избори? Защото трябваше да останат във властта и да се възползват от нея. Вече има публично единодушие, че ГЕРБ са отговорни. При тях непрекъснато живеем от рецесия в рецесия. Миналото лято беше рецесията с чумата по свинете. Това към този момент не е толкоз политическа рецесия, колкото системна'', добави Стойнев.

,,Кажете ми, защо са ни нужни тези ръководещи, когато работят постфактум? Такова ръководство е нездравословно за страната. В последна сметка не можеш единствено да си седиш на бюрото и да се молиш на Господ'', съобщи още депутатът от опозицията.

Депутатите дефинираха: На 29 януари ще се гласоподава вотът на съмнение

,,Вотът на съмнение е един от парламентарните принадлежности за събаряне на това държавно управление, тъй като то вреди на здравето на хората. Искаме предварителни избори, тъй като това ръководство сега работи след проблемите'', добави Стойнев.

,,За да не се повтарят и потретват сходни случаи, това държавно управление би трябвало да подаде оставка. Разбирам, че са подготвени да жертват всичко, с цел да изкарат до край този прославен мандат, само че поради тях страдат хора'', приключи Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР