Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на неочакваното завръщане

...
Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на неочакваното завръщане
Коментари Харесай

Честен докрай! Евгени прати Айлин вкъщи пак

Тази вечер феновете на bTV станаха очевидци на непредвиденото завръщане на отпадналата предходната седмица участничка Айлин в имението на „ Ергенът “. Моделката бе решена да организира финален диалог с Евгени, в който да му признае, че е същински влюбена: „ Влизам през тази врата и още веднъж се гмуркам в непознатото. Днес следва да кажа на Евгени това, което в действителност мисля, и макар че не ми е дал роза и че ме отпрати да се потегли, аз ще загърбя своето его и ще му покажа, че любовта е най-важна за мен “. Докато очакваше виртуоза в градината на имението, Айлин бе видяна първо от Валерия, която не скри еуфорията си, че нейната най-хубава ѝ другарка се връща в конкуренцията: „ Бях сигурна! Много съм щастлива, само че не съм кой знае какъв брой сюрпризирана, тъй като просто бях сигурна, че ще се върне “.

След прочувствената среща с Валерия, която не съумя да прикрие насладата си пред останалите претендентки и те бързо се досетиха какво се случва, пристигна време Айлин да поговори и с Евгени. „ Дойдох да ти покажа, че за мен любовта е най-важното нещо и мога да загърбя егото си, все пак, че ти се отхвърли от мен. На първо място, желая да знаеш, че пристигнах тук с намерено сърце, което доста желая да е изпълнено с обич. Не съм сигурна, че съумявам да изразя възприятията си по верния метод, а доста добре знам какво изпитвам. Много е особено за мен, когато се влюбя, да оглупея, а май до момента в никакъв случай не съм била по-глупава. Дойдох да ти покажа, че доста желая да бъда с теб! Ти си най-важното нещо тук за мен и това е било през цялото време! “, бе откровена Айлин пред Евгени, след което сложи ръката му на сърцето си.

„ Осъзнавам, че не е елементарно! Благодаря ти в действителност за тази храброст, която проявяваш! Показваш ми голям капацитет с това, че преследваш сърцето си, само че не е почтено по отношение на останалите – неуважително е към всичко това, което те са ми посочили и не престават да го вършат. Когато си затворил една страница, е непочтено да се отметнеш “, бе отговорът на Генчев, с което той ясно подсказа на Айлин, че няма да се отметне от решението си.

Последното предпочитание на моделката бе Евгени да я изпрати. „ Жалко е, че си потеглям толкоз рано. Когато нещо е недоизживяно, то постоянно остава в сърцето ти някъде откъм гърба. Но съм сигурна, че цялото прекарване с Евгени ще остане вечно в мен и ще го помня с доста огромна усмивка и положителна страст “, бяха последните ѝ думи преди да напусне имението на любовта вечно. Категоричното решение на Генчев бе посрещнато с безусловно утвърждение от множеството дами, като се изключи Валерия и Джия, които упрекнаха претендентките си в злоба.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР