Тази вечер вероятно е най-важната за двата английски гранда Тотнъм

...
Тази вечер вероятно е най-важната за двата английски гранда Тотнъм
Коментари Харесай

Кои са големите предимства на Тотнъм преди днешния финал в Шампионска лига?

Тази вечер евентуално е най-важната за двата британски гранда Тотнъм и Ливърпул. Те ще премерят сили във финала на Шампионска лига , който ще се играе довечера на стадион " Уанда Метрополитано " в испанската столица Мадрид.
В идния край от Шампионска лига мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино има един голям " коз " в ръкава си, който сигурно съществено ще " наклони везните " в негова изгода. В края на сезона едно от най-трудните неща за огромните тимове е да могат да разчита на най-важните си играчи и да успее да ги резервира здрави. Точно с това може да се похвали аржентинският експерт, който преди най-важната борба в кариерата си в Лондон няма нито един контузен състезател.
5 аргументи Ливърпул да завоюва Шампионска лига

Друго нещо, което ще смъкна напрежението от отбора и ще донесе успокоение в лагера на " шпорите " е фактът, че малко или доста Ливърпул е фаворитизиран преди тази среща. Напрежението постоянно е върху отбора, който има преимущество на хартия преди началото на срещата, а тъкмо противоположното важи за противника му. Играчите се освобождават от непотребни натоварвания играта им " върви по-леко ". Разбира се, в подобен мач мъчно може да се дефинира кой е любимец, защото най-ценното отличие в модерния футбол може да бъде решено единствено от една неточност в края и тя може да бъде позволена даже от играча, който не е правил сходно нещо даже в хода на целия сезон.
А кои са останалите преимущества за Тотнъм и Почетино - вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР