Тази вечер във VIP Brother ще проследим на живо първите

...
Тази вечер във VIP Brother ще проследим на живо първите
Коментари Харесай

Тежки Думи И Драматична Раздяла В Брадъра Тази Вечер

Тази вечер във VIP Brother ще проследим онлайн първите двойни елиминации в шоуто. Шеф Петров, Дани Златков и Тото ще се борят за оставане единствено 4 дни преди огромния край, само че преди този момент всеки Съквартирант ще се изправи пред останалите, с цел да изиска амнистия от този, към който счита, че има най-голямо провинение за двата месеца, прекарани в Къщата.

Финалната седмица на VIP Brother по традиция е повече от прочувствена. Тя е време за равносметки, изводи, финални тествания и прошки. Тази вечер ще забележим по какъв начин всяка от звездите в този сезон на шоуто ще се изправи пред останалите и ще изиска амнистия от този, пред който е сбъркала най-вече. Топли обятия, сълзи от трогване и прошки от сърце ще изпълнят Къщата, само че едно самопризнание ще бъде по-трудно за преглъщане от всички останали и ще провокира сълзи от оскърбление. Кой е Съквартирантът, който съумя да разбуни духовете в този толкоз прочувствен миг и каква е истината, която ще бъде толкоз сложна за сбогуване, следва да разберем.

Освен време за прошки и равносметки, в последната седмица от шоуто ще лъснат и някои от най-добре защитаваните тактики. Един невиждан опит за интрига, донесъл след себе си кавги и разединение, ще излезе нескрито пред очите на всички в Къщата. Опитите на Шеф Петров да настрои едни Съквартиранти против други ще станат ясни на всички, а какви ще бъдат следствията за него и по какъв начин ще реагират звездите на истината за Петров, ще разберем довечера.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР