Тази вечер във VIP Brother най-известната Къща ще се тресе

...
Тази вечер във VIP Brother най-известната Къща ще се тресе
Коментари Харесай

Тежки Скандали И Избухващ Купон Тази Нощ В Брадъра

Тази вечер във VIP Brother най-известната Къща ще се тресе от жестоки кавги, само че и от гръмък ваучър. Съквартирантите ще потвърдят, че могат да бъдат безкомпромисни в борбите, които водят, само че и умеят да се забавляват без конкуренция, а застрашените от изпъждане ще отворят онлайн Пощата на номинираните.

Малко са звездите във VIP Brother 2017, с които Шеф Петров още не е разменил тежки реплики. От известно време насам той припознава Ваня Щерева като максимален съперник в Къщата, а акцията против нея ще продължи и през днешния ден. Изморен от непрестанните кавги на Петров, Дани Златков ще реши да направи солена смешка на гърба му.

Футболистът ще се престори на сомнамбул и ще разсъни Петров през нощта, говорейки му несвързано. Това дотам ще вбеси Шефа, че той ще изригне против всички с голяма мощ, а до каква степен ще стигнат в заканите си Златков и Петров и какви ще бъдат следствията, следва да разберем.

В Къщата на Big Brother се следи една причинност – колкото и да са тежки бурите, след тях постоянно изгрява слънце и довечера ще се убедим в нея за следващ път. Рожденият ден на поп-фолк иконата Сашка Васева ще стартира с замяна на тежки реплики, които ще застигнат даже самата нея. По-късно обаче, небето над Нови хан ще се проясни и Къщата ще се разтресе от невиждано празненство в чест на рожденичката. Звездите ще се веселят от сърце, а във веселбата върли врагове ще си потърсят амнистия.

Номинирани за изпъждане от Къщата тази седмица са Шеф Петров, Мегз и Цуни, а тази вечер тримата ще се изправят пред мъчно предизвикателство. Те ще би трябвало да отворят Пощата на номинираните и да дават отговор откровено на провокативните въпроси на своите Съквартиранти безусловно онлайн.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР