Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Двама напускат Къщата на полуфинала на VIP Brother тази вечер

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA феновете ще проследят прочувствения полуфинал на най-любовния сезон на шоуто. Съквартирантите ще излеят душите си и ще опишат какво са научили за себе си по време на двумесечното премеждие, коментаторите за първи път ще имат опция да насочат провокативните си въпроси непосредствено към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

Само два дни преди огромния край на VIP Brother 2017, финалистите ще имат доста специфична задача. Те ще би трябвало да останат уединено със себе си, да подредят мислите си, да синтезират прекарванията си за последните два месеца и да напишат есе на тематика „ Приключението VIP Brother”. Какви заключения направи всеки един от тях, какво завоюва и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем напълно скоро.

Полуфиналът на VIP Brother ще даде опция на постоянните коментатори да зададат своите горещи въпроси онлайн, непосредствено към финалистите. Кристина Патрашкова, Любен Дилов – наследник и Кали ще бъдат по-директни от всеки път, а какви отговори ще получат, следва да разберем.

След доста страсти и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат феновете на NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР